Algemene Voorwaarden

Reservering & betaling appartement
 • Uw appartement zal voor u gereserveerd zijn na het voltooien van de aanbetaling.

 • Deze betaling kan uitsluitend per bankoverschrijving worden voldaan

 • Uw reservering is niet bevestigd tot Amsterdam Beach Rentals.com de aanbetaling ontvangen heeft en u de bevestigingsmail van Amsterdam Beach Rentals.com ontvangen heeft.

 • Deze bevestigingsmail bevat alle informatie over de reservering zoals het adres van het appartement, contactdetails en overige aankomst- en vertrekinstructies.

 • Als u eenmaal bij het appartement aangekomen bent, zult u het resterende bedrag van de reservering en de borg moeten betalen

 • U dient het resterende bedrag bij aankomst contant te voldoen.
Annuleringsbeleid
 • Annuleringskosten zijn afhankelijk van de voorafgaande kennisgeving hierover en luidt als volgt:
  • Annuleringen die minder dan 1 maand voor aankomst zijn doorgegeven zijn onderworpen aan de annuleringskosten. De annuleringskosten zijn 100 procent vd totale huur.
 • Het annuleren van een aantal dagen van de reservering die bevestigd is, wordt ook gezien als een annulering van die dagen, dus de dagen die afgezegd worden zullen onder het door ons hierboven genoemde annuleringsbeleid vallen.

 • Een verzoek om van appartement te veranderen nadat de reservering is bevestigd, wordt gezien als een annulering en zal ook onder het hierboven genoemde annuleringsbeleid vallen. Om van appartement te veranderen zult u een nieuwe reservering moeten maken en de nieuwe reservering valt ook onder de Algemene Voorwaarden van Amsterdam Beach Rentals.com

 • Alle annuleringen of wijzigingen moeten gemaakt worden via e-mail. Annuleringen of wijzigingen via de telefoon worden niet geaccepteerd.

 • Amsterdam Beach Rentals.com raadt de cliĆ«nt aan een reisverzekering af te sluiten die annuleringen vergoedt.
Borg


Bij aankomst worden gasten gevraagd een borg te voldoen als garantie voor eventuele schade aan het appartement en de inhoud hiervan.

Bedenk dat met het accepteren van onze algemene voorwaarden, alle aangerichte schade die gemaakt zijn door u of uw begeleidende partij van de door u betaalde borg zal worden afgetrokken. Ook kunt u aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele hogere schadevergoeding.

Afhankelijk van het appartement zal er bij aankomst een borg van 50 tot 500 Euro voldaan moeten worden. Deze borg zal contant voldaan moeten worden.

De gehele borg zal na controle van het appartement contant worden uitgekeerd bij de check- out.
 

Aankomst en Vertrek
 
Voorbereidingen op uw aankomst
 • Zorg er alstublieft voor dat we op de hoogte zijn van uw correcte aankomsttijd zodat we uw check- in kunnen plannen. Houd uw contactpersoon op de hoogte van eventuele veranderingen of vertragingen.

 • Uw contactpersoon zal uw telefoonnummer en e-mail van te voren nodig hebben om eventueel contact met u op te nemen over uw aankomsttijd. U kunt deze informatie per e-mail doorgeven op het adres mail@amsterdambeachrentals.com of u kunt bellen naar (+31) 6 15686233
Dag van aankomst
 • U dient uw contactpersoon te bellen zodra u aankomt bij het appartement

 • Het appartement zal beschikbaar zijn vanaf 14:00. We zullen echter altijd proberen het appartement beschikbaar te hebben voor klanten die eerder arriveren. Het is enorm belangrijk dat we uw juiste aankomsttijd weten.
 • Onthoud dat de check- in periode tussen 12:00h en 02:00h is. Indien u na 21:00 uur aankomt, zal er een late check- in toeslag van 30 Euro in rekening worden gebracht.
Uw vertrek uit het appartement
 • U dient het appartement voor 10:00 te verlaten. Een vertrek na 10:00 zal kosten met zich mee brengen.

 • Indien u het appartement later dan 10:00 wilt verlaten, informeer dan naar de mogelijkheden tijdens het inchecken. We zullen altijd proberen aan uw wensen te voldoen, mits het appartement op de dag van uw vertrek geen reserveringen voor die dag heeft. Indien mogelijk kunt u tot 18:00 in het appartement verblijven. De extra kosten hiervoor bedragen 50% van de huurprijs per nacht. Bij vertrek na 18:00 zal er een volledige huurprijs voor een nacht in rekening worden gebracht..

 • Op de dag van vertrek dient het appartement schoon en netjes achtergelaten te worden en dient het vuilnis verwijderd te zijn. Laat de sleutels alstublieft achter op de tafel en sluit de deur achter u. Zorg ervoor dat u geen persoonlijke eigendommen achterlaat. Doe de deur van het pand niet op slot.

 • We kunnen een taxi voor uw vertrek reserveren indien u dit van tevoren bij ons aangeeft.
Schoonmaak appartement
 • Voor vertrek, zijn de gasten verplicht het appartement in perfecte staat achter te laten. Al het vuilnis moet correct verwijderd worden en het appartement moet opgeruimd worden. Indien dit niet het geval is zullen er extra kosten gerekend worden.
Aantal gasten en de Identiteit ervan
 • De klant dient Amsterdam Beach Rentals.com bij de reservering te informeren over het aantal gasten.

 • Alleen het aantal personen die genoemd zijn in de boeking hebben toegang tot het appartement, tenzij anders afgesproken met Amsterdam Beach Rentals.com.

 • Het aantal gasten dient niet het door ons aangegeven maximum te overschrijden. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn een uitzondering.

 • Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij er duidelijk toestemming voor is gegeven door Amsterdam Beach Rentals.

 • Indien de klant niet aan de genoemde Algemene Voorwaarden voldoet, heeft Amsterdam Beach Rentals.com het volledig recht om de klant te vragen het appartement te verlaten. De klant heeft in dit geval geen recht op compensatie.
Gedragswijze in de appartementen
 • Harde muziek en feesten zijn absoluut verboden. Gasten die in appartementen van Amsterdam Beach Rentals.com verblijven moeten zich er bewust van zijn dat feestjes en luide muziek geklaag van de buren en problemen met de politie oplevert. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u per direct verwijderd worden uit het appartement, ongeacht de tijd, dag of nacht.

 • Regels betreffende geluid en respect voor medebewoners tussen 22:00 en 10:00.
  We zouden het waarderen als u hier volledig aan meewerkt en we hopen dat u de noodzaak van deze regels inziet. Onze appartementen zijn gelegen in gebouwen waar mensen wonen die 's morgens vroeg naar hun werk moeten. Stilte dient daarom 's avonds gerespecteerd te worden.

 • De klant komt overeen dat er namens de hurende partij verantwoordelijk en correct met regels omgegaan zal worden. Indien deze persoon of de begeleidende partij zich niet naar behoren gedraagt, heeft Amsterdam Beach Rentals.com het recht zowel de persoon als de begeleidende partij te vragen om het appartement te verlaten. Vanaf dat moment heeft u geen recht op verdere claims of compensatie.

  Uiteindelijk zal de klant het gehele betaalde bedrag kwijtraken, inclusief huur en borg.

 • Laat het duidelijk wezen dat indien u een appartement boekt bij Amsterdam Beach Rentals.com, u automatisch akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en wij er van uit gaan dat u deze ook naleeft.
Aansprakelijkheid
 • Amsterdam Beach Rentals is niet verantwoordelijk voor indirecte schade die aan het appartement zijn aangericht door de klant. Hiertoe behoren: schade, brand, diefstal en wangedrag.

 • Indien de klant zich niet aan de Algemene Voorwaarden houdt, is Amsterdam Beach Rentals.com gedwongen de klant te vragen het appartement te verlaten. Hier staat geen enkele vorm van compensatie tegenover.

Privacy


Met alle gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan en worden niet verstrekt aan derden.
 

Onze website

Alle beschrijvingen van de appartementen en de toegevoegde informatie behoren tot de gepubliceerde appartementen. Amsterdam Beach Rentals.com zal haar uiterste best doen de details zo correct en precies mogelijk weer te geven. Amsterdam Beach Rentals.com is niet verantwoordelijk voor gemaakte fouten of omissies.

Amsterdam Beach Rentals.com heeft het recht de gepubliceerde informatie, inclusief prijzen, foto's en beschrijvingen op elk moment te wijzigen.

Amsterdam Beach Rentals.com heeft het recht deze Algemene Voorwaarden aan te passen wanneer nodig en in het belang van het bedrijf.

Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het lezen van deze Algemene Voorwaarden. Bij het maken van een boeking gaan klanten automatisch akkoord met welke wijziging in de Algemene Voorwaarden dan ook die gemaakt zijn door een derde partij en de derde partij belooft zich aan de voorwaarden te houden.

Deze Algemene Voorwaarden hebben geen effect op de wettelijke rechten van de gebruiker.